Vážení zákazníci, dávame Vám do pozornosti našu novú ponuku denného obedové menu. 

Nové jedlá si môžete pozrieť v týždennom prehľade na našej aktualizovanej stránke pod označením "Obedové menu".

Dúfame že vás naša nová ponuka jedál osloví a budete naďalej našimi zákazníkmi.

Pozdravuje Vás team Fitkrabičiek.  

Obedové menu

Tlačiť
Pondelok - 07.01.2019
 
Menu 1:
Kuskus s tuniakom (1,4)
 
 
Menu 2:
Kuracie prsia zo zemiakmi a zeleninou na jednom plechu
 
 
Menu 3:
Bravčové stehno špikované klobásou a pečené na zelenine s restovanou cuketou
 
 
Polievka:
Cesnaková
 
 
Utorok - 08.01.2019
 
Menu 1:
Treska so zeleninkou a chilli omáčkou, opekané zemiakové krúžky (4,7)
 
 
Menu 2:
Fliačky s karamelizovanou kapustou (1)
 
 
Menu 3:
Tikka masala (indická špecialita s kuracích pŕs), dusená ryža (1,7)
 
 
Polievka:
Cícerová
 
 
Streda - 09.01.2019
 
Menu 1:
Morčací prírodný rezeň so strúhaným syrom a fazuľkovými strukmi (7)
 
 
Menu 2:
Zemiak pečený v šupke s grilovanou zeleninou a uhorkovým dipom (7)
 
 
Menu 3:
Špecle, krémová omáčka s mletím mäsom a restovanými orechami (1,7,8)
 
 
Polievka:
Kelová
 
 
Štvrtok - 10.01.2019
 
Menu 1:
Kuracie stehno pečené na kyslej kapuste s tarhoňou (1)
 
 
Menu 2:
Zemiaková pasta s bryndzou a syrom, zapečená v lístkovom ceste (1,3,7)
 
 
Menu 3:
Bravčové filety na horčicovej omáčke s tymiánom a jablkami, kysnutá knedľa (1,7,10)
 
 
Polievka:
Polievka s hlivy ústricovej
 
 
Piatok - 11.01.2019
 
Menu 1:
Kuskusový čalát s cícerom, hrozienkami, sušenými paradajkami a mätovým jogurtovým dipom (1,7)
 
 
Menu 2:
Lososové sushi s wasaby a nakladaným zázvorom (1,3,4)
 
 
Menu 3:
Konfitovaný bravčový bôčik, varené zemiaky, kyslá kápia (10)
 
 
Polievka:
Demikát (bryndzová polievka so zemiakmi)
 
 
Sobota - 12.01.2019
 
Menu 1:
         -
 
 
Menu 2:
         -
 
 
Menu 3:
         -
 
 
Polievka:
         -
 
 
Pondelok - 19.11.2018
 
Menu 1:
Zeleninové lazagne s cuketou, mrkvou a zelerom a paradajkami (1,7)
 
 
Menu 2:
Kuracie stehno horné pečené na leče
 
 
Menu 3:
Marinované pikantné bravčové rezne opekané, varené zemiaky (9,10)
 
 
Polievka:
Zeleninová - písmenková
 
 
Utorok - 20.11.2018
 
Menu 1:
Maďarský guláš so sójovými kockami a cestovinou (1)
 
 
Menu 2:
Stroganov s fazuľových luskov, americké zemiaky (1,7,10)
 
 
Menu 3:
Zapekané bravčové guľky v paradajkovej omáčke, parená knedľa (1,7,10)
 
 
Polievka:
Cibuľová
 
 
Streda - 21.11.2018
 
Menu 1:
Kuracie prsia na prírodno s ryžou natural a dusenou zeleninou (1)
 
 
Menu 2:
Cestovinový šalát so šunkou a syrom (1,7)
 
 
Menu 3:
Ruské ďatle (hovädzie plátky plnené kyslou kapustou a slaninou) dusené, ryža (1,7)
 
 
Polievka:
Vichyssoise
 
 
Štvrtok - 22.11.2018
 
Menu 1:
Morčacie dusené mäsko v brusnicovej omáčke s pohánkou (1,7)
 
 
Menu 2:
Zapekaná terina s koreňovej zeleniny a cukety s vajcom a smotanou (7,9)
 
 
Menu 3:
Gyros s kuracích pŕs, pečené zemiaky, tzatziky (7,10)
 
 
Polievka:
Špenátová
 
 
Piatok - 23.11.2018
 
Menu 1:
Koložvárska kapusta so sójovou drťou a údeným tofu (7)
 
 
Menu 2:
Palacinky plnené pikantným kuracím mäsom s fazuľou a klíčkami (1,3,7)
 
 
Menu 3:
Varené morčacie stehno s restovanou zeleninou, cestovina (10)
 
 
Polievka:
Minestrone (1,7)
 
 
Sobota - 24.11.2018
 
Menu 1:
         -
 
 
Menu 2:
         -
 
 
Menu 3:
         -
 
 
Polievka:
         -
 
 
Pondelok - 26.11.2018
 
Menu 1:
Kuracie prsia na sušených slivkách s dusenou ryžou /1,8)
 
 
Menu 2:
Pečený zemiak varený v šupke plnený zeleninovou zmesou s hubami (9)
 
 
Menu 3:
Rolované karé plnené šalviovo - cibuľovou plnkou, maslové zemiaky (7)
 
 
Polievka:
Zeleninová krémová (7,9)
 
 
Utorok - 27.11.2018
 
Menu 1:
Gnocchi s paradajkovou omáčkou a moravským mäsom (1)
 
 
Menu 2:
Zapekané zemiaky s kyslou kapustou a smotanou (3,7)
 
 
Menu 3:
Kocky bravčovej krkovičky marinovanej v tmavom pive s ďumbierom a cesnakom, parená knedľa (1,7)
 
 
Polievka:
Vajíčkovo - rascové (3,7)
 
 
Streda - 28.11.2018
 
Menu 1:
Milánske zeleninové krémové rizoto s parmezánom (1,7)
 
 
Menu 2:
Zeleninový zemiakový šalát hráškom a kukuricou
 
 
Menu 3:
Kurací juliene s kyslou uhorkou a šampiňónmi zjemnený smotanou, opekané zemiaky (1,7)
 
 
Polievka:
Tukažrútska
 
 
Štvrtok - 29.11.2018
 
Menu 1:
Bravčová panenka (sous vide) preliata rozmarínovou omáčkou a parenou zeleninkou
 
 
Menu 2:
Kalerábový nákyp s dusenou šunkou a tvarohom (3,7)
 
 
Menu 3:
Špagety s domácou bologneze omáčkou a parmezánom (1,7)
 
 
Polievka:
Cviklová
 
 
Piatok - 30.11.2018
 
Menu 1:
Bryndzové pirohy so smotanavým dipom a dusenou cibuľkou (7)
 
 
Menu 2:
Cestovinový (tarhoňový) šalát s grilovanou kuracinkou (1,7)
 
 
Menu 3:
Pomaly pečený marinovaný bôčik s čalamádou a Slatinským chlebom (7)
 
 
Polievka:
Pórová
 
 
Sobota - 01.12.2018
 
Menu 1:
         -
 
 
Menu 2:
         -
 
 
Menu 3:
         -
 
 
Polievka:
         -
 
 
Pondelok - 03.12.2018
 
Menu 1:
Pečené kuracie stehno so zemiakovou kašou a kompótom (1,3,7)
 
 
Menu 2:
Ryžové rezance s čínskou zmesou a chillu omáčkou (9)
 
 
Menu 3:
Moravské guľky plnené údeným mäsom na karamelizovanej kyslej kapuste s opekanou cibuľkou a slaninkou (1)
 
 
Polievka:
Kalerábová so šalviou
 
 
Utorok - 04.12.2018
 
Menu 1:
Tagliatele s hubovou omáčkou (1.7)
 
 
Menu 2:
Rybý filet dusený v paradajkovej omáčke so zemiakmi a bazalkou (4)
 
 
Menu 3:
Dusené bravčové rezančeky so slivkovo - sójovou chilli omáčkou a opekanými zemiakmi (6)
 
 
Polievka:
Polievka z červenej šošovice a mrkvy
 
 
Streda - 05.12.2018
 
Menu 1:
Morčacie mäso na kari s karfiolom a hráškom, dusená ryža (7)
 
 
Menu 2:
Jarné závitky s údeným tofu a pórom, hráškové pyré (6-7)
 
 
Menu 3:
Cestovinky pappardelle preliate omáčkou s kuracou pečienkou na cibuľke a šalvii (1,7)
 
 
Polievka:
Cícerovo - tekvicová (7)
 
 
Štvrtok - 06.12.2018
 
Menu 1:
Grilované tofu so "sviečkovou" omáčkou a cestovinou (3,6,7,9,10)
 
 
Menu 2:
Zemiakový šalát s tuniakom, olivami a paprikou a dijonskou omáčkou (4,10)
 
 
Menu 3:
Rolované mleté bravčové so syrom a šunkou, plnené uhorkou a kápiou, varené zemiaky (7)
 
 
Polievka:
Kukuricová
 
 
Piatok - 07.12.2018
 
Menu 1:
Hovädzie mäso varené s paradajkovou omáčkou a maslovými zemiakmi (7)
 
 
Menu 2:
Ryžové soté so šampiónmy a pórom s paradajkovým šalátom (1,7)
 
 
Menu 3:
Grilované rezance s kuracích pŕs v mede a sezame, opekané zemiaky, avokádovo - jogurtový dip (7,11)
 
 
Polievka:
Hovädzí vývar
 
 
Sobota - 08.12.2018
 
Menu 1:
         -
 
 
Menu 2:
         -
 
 
Menu 3:
         -
 
 
Polievka:
         -
 
 
Pondelok - 10.12.2018
 
Menu 1:
Kuracie Kung pao s praženými arašidmi a zeleninou, ryža (5)
 
 
Menu 2:
Francúzke zemiaky s dusenou šunkou (3,6)
 
 
Menu 3:
Ovocné knedličky so sladkým tvarohom a domácim džemom (1,7)
 
 
Polievka:
Fafuľková kyslá (1,7.10)
 
 
Utorok - 11.12.2018
 
Menu 1:
Zemiakové gnocchi so sladkým makom a hroznovým olejom s maslom (1,8)
 
 
Menu 2:
Cézar šalát s grilovanou kuracinkou, medovo horčicový dip (3,6)
 
 
Menu 3:
Važecká pochúťka - bravčové s kuracou pečienkou na zeleninke, zemiakové placky (1)
 
 
Polievka:
Ostrokyslá
 
 
Streda - 12.12.2018
 
Menu 1:
Bravčové soté na zelenom korení s cuketou, bulgur (1,10)
 
 
Menu 2:
Špagety aglio a olio s parmezánom a petržlenovou vňaťou (1)
 
 
Menu 3:
Segedínsky guláš, Očovská kysnutá knedľa (1,7)
 
 
Polievka:
Polievka z kyslej kapusty a paradajok
 
 
Štvrtok - 13.12.2018
 
Menu 1:
Zapekané kuracie stehná so zemiakmi na bazalkovom kečupe (9,10)
 
 
Menu 2:
Grécky šalát s olivami a balkánskym syrom (1)
 
 
Menu 3:
Pečené domáce klobásky na kyslej kapuste so zemiakovou kašou (7)
 
 
Polievka:
Ovsená polievka so zeleninou (1,9,10)
 
 
Piatok - 14.12.2018
 
Menu 1:
Hovädzie na burgundský spôsob s tymiánom a červeným vínom na koreňovej zelenine (4,7)
 
 
Menu 2:
Hlivový guláš so zemiakmi a cuketkou
 
 
Menu 3:
Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovým Slovenským šalátom (1)
 
 
Polievka:
Polievka s mungo fazule a zeleniny
 
 
Sobota - 15.12.2018
 
Menu 1:
         -
 
 
Menu 2:
         -
 
 
Menu 3:
         -
 
 
Polievka:
         -
 
 
Pondelok - 17.12.2018
 
Menu 1:
Morčacie dusené stehno na zeleninke s kuskusom (1)
 
 
Menu 2:
Zapekaná brokolica so zemiakmi a vajíčkom (3,7)
 
 
Menu 3:
Lazagne s domácou Bologneze omáčkou, bešamelom a syrom (1,7)
 
 
Polievka:
Hrášková
 
 
Utorok - 18.12.2018
 
Menu 1:
Tofu s mexickou zmesou a paradajkami, ryža natural (1.6)
 
 
Menu 2:
Farfalle s tuniakom, olivami a kaparami alla putanesca (1,4)
 
 
Menu 3:
Gratinovaný bravčový BBQ steak zapekaný na plátkoch zemiakov (1,7)
 
 
Polievka:
Paradajková
 
 
Streda - 19.12.2018
 
Menu 1:
Segedínsky guláš s morčacieho stehna s kyslou kapustou, cestovina (1,7)
 
 
Menu 2:
Zeleninové lečo s vajíčkom a celozrnným chlebíkom (1,3)
 
 
Menu 3:
Restovaná bravčová pečeň na slaninke s cibuľou a pretlakom, dusená ryža (1)
 
 
Polievka:
Zeleninková s ovsenými vločkami
 
 
Štvrtok - 20.12.2018
 
Menu 1:
Roláda s kuracích pŕs plnená syrom a špenátom, dusená ryža (7)
 
 
Menu 2:
Granadír s fliačkami , zemiakmi a dusenou cibuľkou, cviklový šalát (1)
 
 
Menu 3:
Vyprážaný strúhaný syr so šunkou a vajíčkom, grilované zemiaky so zeleninou, bylinkový dip (1,7)
 
 
Polievka:
Hŕstková so zeleninou
 
 
Piatok - 21.12.2018
 
Menu 1:
Dusený losos filet s varenými maslovými zemiakmi a domácou tatarkou (4,7)
 
 
Menu 2:
Šošovicový prívarok so zeleninovou fašírkou a chlebíkom (1,7)
 
 
Menu 3:
Pomaly pečená bravčová krkovička na karamelizovanej kyslej kapuste, kysnutá knedľa (1,7)
 
 
Polievka:
Slepačí vývar so zeleninou
 
 
Sobota - 22.12.2018
 
Menu 1:
         -
 
 
Menu 2:
         -
 
 
Menu 3:
         -
 
 
Polievka:
         -
 
 
Pondelok - 24.12.2018
Sviatok
Utorok - 25.12.2018
Sviatok
Streda - 26.12.2018
Sviatok
Štvrtok - 27.12.2018
Zatvorené
Piatok - 28.12.2018
Zatvorené
Sobota - 29.12.2018
Zatvorené
Pondelok - 31.12.2018
Zatvorené
Utorok - 01.01.2019
Sviatok
Streda - 02.01.2019
Zatvorené
Štvrtok - 03.01.2019
Zatvorené
Piatok - 04.01.2019
Zatvorené
Sobota - 05.01.2019
Zatvorené
Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody), 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bob a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich