Fitkrabičky

program Línia (5000KJ), Fit1 (6000Kj), Fit2 (8000kJ)
(rovnaké jedlá len iná gramáž)
highlight_off

Vážení zákazníci, prevádzka BB bude variť do 22.12.23, začíname 8.1.24.
Pekné sviatky.
Prevádzka BA bude dočasne zatvorená od 3.9.23.

Vyskúšajte našu novinku Vegetariánske menu

ROZVOZ LEN BANSKÁ BYSTRICA, BRATISLAVA, BREZNO, ZVOLEN A OKOLIE!

Pokyny k objednávke a kompletný cenník nájdete TU. Ak si chcete OBJEDNAŤ kliknite SEM.

TÝŽDENNÁ PONUKA JEDÁL

Všetky potrebné nutričné hodnoty nájdete v tlačenej verzii.

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Hrášková
Morčacie dusené stehno na zelenine s kuskusom (1)

Olovrant:

Čerstvá zelenina, mrkva, uhorka s rukolou (8)

Večera:

Zapekaná brokolica so zemiakmi a vajíčkom (3,7)

UTOROK

Raňajky:

Tmavý chlebík s bryndzovou nátierkou (1,7)

Desiata:

Sladký tvaroh s ovocím (7)

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Paradajková
Tofu s mexickou zmesou a paradajkami, ryža natural (1.6)

Olovrant:

Ľadový šalát s cherry paradajkami a olivovým olejom (1)

Večera:

Farfalle s tuniakom, olivami a kaparami alla puttanesca (1,4)

STREDA

Raňajky:

Jogurt s vločkami (1,7)

Desiata:

Hrozno so syrom švajčiarskeho typu (7)

Deň 3

STREDA

Obed:

Polievka: Zeleninová s ovsenými vločkami
Segedínsky guláš z morčacieho stehna s kyslou kapustou, cestovina (1,7)

Olovrant:

Cottage cheese s kalerábom a semiačkami (7,8)

Večera:

Zeleninové lečo s vajíčkom a celozrnným chlebíkom (1,3)

ŠTVRTOK

Raňajky:

Celozrnná obložená kaiserka (1,7)

Desiata:

Grilovaná jabĺčko so sušeným ovocím (8)

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Hŕstková so zeleninou
Roláda z kuracích pŕs plnená syrom a špenátom, dusená ryža (7)

Olovrant:

Grilované paradajky plnené tymiánovým pšenom (1)

Večera:

Granadír s fliačkami, zemiakmi a dusenou cibuľkou, cviklový šalát (1)

PIATOK

Raňajky:

Pšenično – ražné chlebíky so syrom a zeleninou (1,7)

Desiata:

Sezónne ovocie s orieškami (8)

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Slepačí vývar so zeleninou
Dusený losos filet s varenými maslovými zemiakmi a domácou tatárkou (4,7)

Olovrant:

Cherry paradajky s mini mozzarellou a rukolou (7)

Večera:

Šošovicový prívarok so zeleninovou fašírkou a chlebíkom (1,7)

SOBOTA

Raňajky:

Ražný chlebík s francúzskou nátierkou (1,6)

Desiata:

Hruška s hrozienkami

 

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Fazuľová kyslá (7)
Špagety s paradajkovo – bazalkovou omáčkou a parmezánom (1,7)

Olovrant:

Karfiolová „treska“ (1,3,7)

Večera:

Morčacie krémové rizoto z ryže arborio so zeleninou a syrom (1,7)

UTOROK

Raňajky:

Celozrnné pečivo s mexickou nátierkou Alfa BIO a zeleninou (1,6)

Desiata:

Jogurtový nápoj (7)

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Karfiolová so zemiakmi
Kuracie prsia dusené na sladkej kapuste s ryžou (1,6)

Olovrant:

Guacamole s tortilla chips (1)

Večera:

Gratinované zemiaky s grilovaným baklažánom (7)

STREDA

Raňajky:

Jogurt s BeBe keksíkmi a ovocím (1,7)

Desiata:

Krehký chlebík s chrenovou nátierkou a šunkou (1,7)

Deň 3

STREDA

Obed:

Polievka: Zemiaková (7)
Hovädzie soté dusené so šampiňónmi a slivkovým lekvárom, tarhoňa (1,3,7)

Olovrant:

Cuketové hniezda s mini mozzarellou (1,7)

Večera:

Kelový prívarok s majoránom, zemiakové placky (1)

ŠTVRTOK

Raňajky:

Grécky jogurt (7)

Desiata:

Ovocný šalátik

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Brokolicová krémová (7)
Kurací rezeň prírodný preliaty tymiánovou omáčkou, varené zemiaky, kapustový šalát (1)

Olovrant:

Surová mrkva s olivami a slovenským bielym syrom (7)

Večera:

Roláda z lístkového cesta so šunkou a syrom, cottage cheese, zelenina (1,7)

PIATOK

Raňajky:

Tuniakový nákyp so zeleninou a chlebíkom (1,3,7)

Desiata:

Banán s mandľami (8)

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Zeleninová s krúpami

Špaldové rezance s tvarohom a dusenou cibuľkou (1,7)

Olovrant:

Zapekaná špargľa so syrom a šunkou (1,7)

Večera:

Rybie filé na masle s bylinkami a zemiakovou kašou, parená zelenina (1,7)

SOBOTA

Raňajky:

Celozrnné pečivo s brokolicovou nátierkou (1,7)

Desiata:

Ovsená kaša s ovocím (1,7)

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Zeleninová
Perkelt z kuracích pŕs so špaldovými cestovinami (1,7)

Olovrant:

Šalát s pekinskej kapusty (7)

Večera:

Fašírka z dusenej kapusty, mrkvy, ryže a praženej cibuľky na ľadovom šaláte s plátkami mozzarelly (1,3,7)

UTOROK

Raňajky:

Celozrnný chlebík s mrkvovo – tvarohovou nátierkou

Desiata:

Ovocný šalátik

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Kapustovo – paradajková
Mexické pikantné ragú s fazuľou, kukuricou a paradajkami, tortilla wraps (1,7)

Olovrant:

Ochutený cottage cheese s prúžkami kápie (1,7)

Večera:

Kuskus s dusenou maslovou zeleninou (1)

STREDA

Raňajky:

Jogurt so zapekanými čokoládovými müsli a ovocím (1,7)

Desiata:

Chlebík multigrain s kápiovou nátierkou, zelenina (1,7)

Deň 3

STREDA

Polievka: Šošovicová sladká
Zapekaná zemiaková musaka s mletým duseným hovädzím mäsom, bešamelom a grilovaným baklažánom (3,7)

Olovrant:

Jemne dusená zelenina na olivovom oleji (8)

Večera:

Obrie cestovinové mušle plnené špenátovou pastou na paradajkovej omáčke s parmezánom (1,7)

ŠTVRTOK

Raňajky:

Prosová škoricová kaša s ovocím (1,7)

Desiata:

Paradajková chilli salsa fresca

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Hrášková krémová
Morčacie prsia pripravované sous vide s varenými zemiakmi a dusenou červenou kapustou

Olovrant:

Pečená cvikla s mrkvou na olivovom oleji s balkánskym syrom a rukolou (7)

Večera:

V rúre pečená cuketová haruľa so šunkou (1,3)

PIATOK

Raňajky:

Jablkové pyré s ovsenými vločkami (1,7)

Desiata:

Pohánkové plátky so syrom a zeleninou (1,7)

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Poľská kyslá (7)
Kukuričné penne s paradajkovo – oreganovou omáčkou, mozzarellou a rukolou (1,7)

Olovrant:

Ľadový šalát preliaty balsamicom s grilovanými kuracími kockami a olivami

Večera:

Tekvicový prívarok s pečenými zemiakmi a zeleninovou fašírkou s kockami tofu (1,3,6,7,8)

SOBOTA

Raňajky:

Ražný chlebík s rybacou nátierkou a mladou cibuľkou (1,4,7)

Desiata:

Mrkvovo – ananásový šalát (8)

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Cesnaková
Kuskus s tuniakom (1,4)

Olovrant:

Šalát z bielej kapusty s jablkom a stonkovým zelerom (3,7,9)

Večera:

Kuracie prsia zo zemiakmi a zeleninou na jednom plechu

UTOROK

Raňajky:

Obložená kaiserka (1,7)

Desiata:

Acidofilné mlieko (7)

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Cícerová
Treska so zeleninou a chilli omáčkou, opekané zemiakové krúžky (4,7)

Olovrant:

Zemiakový tatarák s bagetkami (1,10)

Večera:

Fliačky s karamelizovanou kapustou (1)

STREDA

Raňajky:

Celozrnný chlieb s vajíčkovou nátierkou (1,3,10)

Desiata:

Jablkovo – hruškový kompót so zázvorom (8)

Deň 3

STREDA

Obed:

Polievka: Kelová
Morčací prírodný rezeň so strúhaným syrom a fazuľkovými strukmi (7)

Olovrant:

Surová mrkva s karelábom a slnečnicovými semiačkami (8)

Večera:

Zemiak pečený v šupke s grilovanou zeleninou a uhorkovým dipom (7)

ŠTVRTOK

Raňajky:

Ovocný jogurt s BeBe keksíkmi a ovocím (1,7)

Desiata:

Müsli tyčinka s ovocím

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Polievka s hlivy ústricovej
Kuracie stehno pečené na kyslej kapuste s tarhoňou (1)

Olovrant:

Jablkovo – cviklový šalát s hrozienkami a pomarančovou šťavou (8)

Večera:

Zemiaková pasta s bryndzou a syrom, zapečená v lístkovom ceste (1,3,7)

PIATOK

Raňajky:

Marinované varené vajíčko s maslom a grahamovým rožkom (1,3)

Desiata:

Activia tvarohová (7)

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Demikát (bryndzová polievka so zemiakmi)
Kuskusový šalát s cícerom, hrozienkami, sušenými paradajkami a mätovým jogurtovým dipom (1,7)

Olovrant:

Parená zelenina

Večera:

Lososové sushi s wasabi a nakladaným zázvorom (1,3,4)

SOBOTA

Raňajky:

Indická placka s dusenou zeleninou, kurkumou a rýmskou rascou (1)

Desiata:

Jogurtová „torta“ so zaváraným ovocím (7)

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Zeleninová – písmenková
Zeleninové lasagne s cuketou, mrkvou a zelerom a paradajkami (1,7)

Olovrant:

Stonkový zeler s mrkvou a rukolou (9)

Večera:

Kuracie stehno horné pečené na leče

UTOROK

Raňajky:

Tmavý chlebík s francúzskou nátierkou, zelenina (1,7)

Desiata:

Krehký chlebík s jogurtovou polevou a ovocím (1,7)

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Cibuľová
Maďarský guláš so sójovými kockami a cestovinou (1)

Olovrant:

Šalát z kyslej kapusty so šunkou a bielym jogurtom (1,7)

Večera:

Stroganov z fazuľových luskov, americké zemiaky (1,7,10)

STREDA

Raňajky:

Sezónne ovocie

Desiata:

Orieškový mix (8)

Deň 3

STREDA

Obed:

Polievka: Vichyssoise
Kuracie prsia na prírodno s ryžou natural a dusenou zeleninou (1)

Olovrant:

Cuketový makovec (1,3,7)

Večera:

Cestovinový šalát so šunkou a syrom (1,7)

ŠTVRTOK

Raňajky:

Mini toasty so zmesou syra a zeleniny (1,7)

Desiata:

Zeleninový šalát s reďkovkou, uhorkou a mladou cibuľkou

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Špenátová
Morčacie dusené mäso v brusnicovej omáčke s pohánkou (1,7)

Olovrant:

Tofu „vajíčka“ s cícerovou pastou a rukolou (6)

Večera:

Zapekaná terina z koreňovej zeleniny a cukety s vajcom a smotanou (7,9)

PIATOK

Raňajky:

Šunkové rolky plnené dusenou zeleninovou zmesou z červenej šošovice a stopkového zeleru (9)

Desiata:

Ovsené koláčiky so sušeným ovocím

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Minestrone (1,7)
Koložvárska kapusta so sójovou drťou a údeným tofu (7)

Olovrant:
Parená brokolica so syrom (7)

Večera:
Palacinky plnené pikantným kuracím mäsom s fazuľou a klíčkami (1,3,7)

SOBOTA

Raňajky:
Bagetky so smotanovým syrom a sušenými paradajkami (1,7,8)

Desiata:
Čerstvé ovocie

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Zeleninová krémová (7,9)
Kuracie prsia na sušených slivkách s dusenou ryžou (1,8)

Olovrant:
Tzatziky (1,7)

Večera:
Pečený zemiak varený v šupke plnený zeleninovou zmesou s hubami (9)

UTOROK

Raňajky:
Chlebík s maslom a vareným vajíčkom (1,3,7)

Desiata:
Zmes ovocia

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Vajíčkovo – rascová (3,7)
Gnocchi s paradajkovou omáčkou a moravským mäsom (1)

Olovrant:

Mrkvový koláč (1,3,7,8)

Večera:

Zapekané zemiaky s kyslou kapustou a smotanou (3,7)

STREDA

Raňajky:

Grahamové rožky so žeruchovou nátierkou (1,7)

Desiata:

Bircher müsli s medom a jogurtom (1,8)

Deň 3

STREDA

Obed:

Polievka: Tukožrútska
Milánske zeleninové krémové rizoto s parmezánom (1,7)

Olovrant:

Ľadový šalát so syrom gorgonzola, brusnicami a orechami (7,8)

Večera:

Zeleninový zemiakový šalát s hráškom a kukuricou

ŠTVRTOK

Raňajky:

Sucháre celozrnné so škvarkovou nátierkou Alfa bio, zelenina (1,6)

Desiata:

Čerstvé ovocie

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Cviklová
Bravčová panenka (sous vide) preliata rozmarínovou omáčkou a parenou zeleninou

Olovrant:

Cuketové „špagety“ s cherry paradajkami a provensálskym korením (7)

Večera:

Kalerábový nákyp s dusenou šunkou a tvarohom (3,7)

PIATOK

Raňajky:

Krehký chlebík so syrom KIRI a zeleninou (1,7)

Desiata:

Mrkvovo – jablková dreň so zázvorom

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Pórová
Bryndzové pirohy so smotanovým dipom a dusenou
cibuľkou (7)

Olovrant:

Kapustovo – mrkvový šalát

Večera:

Cestovinový (tarhoňový) šalát s grilovanou kuracinou (1,7)

SOBOTA

Raňajky:

Drožďová pomazánka s nakladanou kyslou uhorkou a
chlebom (1)

Desiata:

Tvarohový dezert

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Kalerábová so šalviou
Pečené kuracie stehno so zemiakovou kašou a kompótom (1,3,7)

Olovrant:

Fazuľový šalát s paradajkami a vajíčkom (6)

Večera:

Ryžové rezance s čínskou zmesou a chilli omáčkou (9)

UTOROK

Raňajky:

Pohánka s makom

Desiata:

Ovocný jogurt

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Polievka z červenej šošovice a mrkvy
Tagliatelle s hubovou omáčkou (1.7)

Olovrant:

Mrkvový perkelt s červenou cibuľkou a strúhaným syrom (6)

Večera:

Rybí filet dusený v paradajkovej omáčke so zemiakmi a bazalkou (4)

STREDA

Raňajky:

Praženica na cibuľke s tvarohom a chlebíkom (1,3,7)

Desiata:

Jabĺčka s jogurtom a orechami (7,8)

Deň 3

ZATVORENÉ!

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Kukuricová
Grilované tofu so „sviečkovou“ omáčkou a cestovinou (3,6,7,9,10)

Olovrant:

Knäckebrot so syrom a šunkou (1,7)

Večera:

Zemiakový šalát s tuniakom, olivami, paprikou a dijonskou omáčkou (4,10)

PIATOK

Raňajky:

Mliečna ryža s kandizovaným ovocím (7)

Desiata:

Grahamové rožky s nivovou nátierkou (1,7,8)

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Hovädzí vývar
Hovädzie mäso varené s paradajkovou omáčkou a maslovými zemiakmi (7)

Olovrant:

Pšeno s medvedím cesnakom a balkánskym syrom (1)

Večera:

Ryžové soté so šampiňónmi a pórom s paradajkovým šalátom (1,7)

SOBOTA

Raňajky:

Syrová roláda s bryndzovou náplňou (1,7)

Desiata:

Tvarohové guľky plnené hroznom a obalené kokosom (7)

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Fazuľková kyslá (1,7,10)
Kuracie Kung pao s praženými arašidami a zeleninou, ryža (5)

Olovrant:

Caprese paradajka s mozzarellou a bazalkou (8)

Večera:

Francúzske zemiaky s dusenou šunkou (3,6)

UTOROK

Raňajky:

Plnená celozrnná bageta s kuracou šunkou a šalátom
(1,7)

Desiata:

Jogurt ovocný (7)

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Ostrokyslá
Zemiakové gnocchi so sladkým makom a hroznovým olejom s maslom (1,8)

Olovrant:

Knäckebrot s reďkovkovou nátierkou (1,7)

Večera:

Cézar šalát s grilovanou kuracinkou, medovo – horčicový dip (3,6)

STREDA

Raňajky:

Jablkovo – škoricový závin z lístkového cesta (1,3,7)

Desiata:

Kokosový nápoj s chia semiačkami a ovocím

Deň 3

ZATVORENÉ!

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Ovsená polievka so zeleninou (1,9,10)
Zapekané kuracie stehná so zemiakmi na bazalkovom kečupe (9,10)

Olovrant:

Brusnice s orechami a semiačkami (8,11)

Večera:

Grécky šalát s olivami a balkánskym syrom (1)

PIATOK

Raňajky:

Dusená šunka s vareným vajíčkom a krúžkami grahamového rožka (1,3,7)

Desiata:

Pohánková kaša so zaváraným ovocím (8)

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Polievka z mungo fazule a zeleniny
Hovädzie na burgundský spôsob s tymiánom a červeným vínom na koreňovej zelenine (4,7)

Olovrant:

Tvaroh s bylinkami a bryndzovými oblátkami (1,7)

Večera:

Hlivový guláš so zemiakmi a cuketkou

SOBOTA

Raňajky:

Vajíčkový šalát so zemiakmi a jogurtom, chlebík (1,7)

Desiata:

Ovocné pyré s piškótami (1)

Tlačiť
Deň 1

PONDELOK

Obed:

Polievka: Zo suchého hrachu a zemiakov (1,10)
Tikka masala s ryžou (1,7)

Olovrant:

Olivy s feta syrom (7)

Večera:

Gnocchi s bazalkovým pestom (1)

UTOROK

Raňajky:

Jablkové cookies (1,7)

Desiata:

Cviklová nátierka s ricottou a makom (7)

Deň 2

UTOROK

Obed:

Polievka: Batátová s mrkvou (10)
Morčacia roláda z mletého mäsa so zeleninovým šalátom   (7)

Olovrant:

Domáca RAW tyčinka (1,5,6)

Večera:

Slovenské rizoto z tarhone so zeleninou a bravčovým mäsom (1)

STREDA

Raňajky:

Škvarková pomazánka s chlebíkom , zelenina

Desiata:

Jogurt  s ovocím (7)

Deň 3

STREDA

Obed:

Polievka: Fazuľová sladká so zeleninou (5)
Soté z kuracej pečienky na mrkve a póre s cestovinou (1,7)

Olovrant:

Cícerový šalát so syrom a cviklou (6,7)

Večera:

Hubové krupoto s tekvicou a hráškom (5,6)

ŠTVRTOK

Raňajky:

Ovocné smoothie (7)

Desiata:

Tortilla pizza so šunkou a mozzarellou (1,7)

Deň 4

ŠTVRTOK

Obed:

Polievka: Rukolová polievka (7)
Kurací kebab , tortilla, jogurtový dessing (1,7)

Olovrant:

Hubová paštéta, ryžový chlebík (6)

Večera:

Kôprová omáčka s vajíčkom, varené zemiaky (1,3,7)

PIATOK

Raňajky:

Parížsky fit šalát s chlebíkom (1,3, 7)

Desiata:

Banánový chlieb (1,7)

Deň 5

PIATOK

Obed:

Polievka: Mexická s rezancami
Varené morčacie stehno na zelenine so zemiakovou knedľou  (1,7)

Olovrant:

Kyslomliečny pokrm Skyr (7)

Večera:

Hlivový perkelt s kyslou kapustou a pohánkou (1)

SOBOTA

Raňajky:

Nátierka z Tofu, chlebík (1,6)

Desiata:

Vajíčková mozajka (3)

Menu