Obedové menu

img1
Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Zeleninové lazagne s cuketou, mrkvou a zelerom a paradajkami (1,7)

Menu 2:

Kuracie stehno horné pečené na leče

Menu 3:

Marinované pikantné bravčové rezne opekané, varené zemiaky (9,10)

Polievka:

Zeleninová – písmenková

Utorok

Menu 1:

Maďarský guláš so sójovými kockami a cestovinou (1)

Menu 2:

Stroganov z fazuľových luskov, americké zemiaky (1,7,10)

Menu 3:

Zapekané bravčové guľky v paradajkovej omáčke, parená knedľa (1,7,10)

Polievka:

Cibuľová

Streda

Menu 1:

Kuracie prsia na prírodno s ryžou natural a dusenou zeleninou (1)

Menu 2:

Cestovinový šalát so šunkou a syrom (1,7)

Menu 3:

Ruské ďatle (hovädzie plátky plnené kyslou kapustou a slaninou) dusené, ryža (1,7)

Polievka:

Vichyssoise

Štvrtok

Menu 1:

Morčacie dusené mäso v brusnicovej omáčke s pohánkou (1,7)

Menu 2:

Zapekaná terina z koreňovej zeleniny a cukety s vajcom a smotanou (7,9)

Menu 3:

Gyros z kuracích pŕs, pečené zemiaky, tzatziky (7,10)

Polievka:

Špenátová

Piatok

Zatvorené

Pondelok

Zatvorené

Utorok

Zatvorené

Streda

Zatvorené

Štvrtok

Zatvorené

Piatok

Zatvorené

Pondelok

Zatvorené

Utorok

Zatvorené

Streda

Zatvorené

Štvrtok

Zatvorené

Piatok

Zatvorené

Pondelok

Zatvorené

Utorok

Zatvorené

Streda

Zatvorené

Štvrtok

Zatvorené

Piatok

Zatvorené

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Morčacie dusené stehno na zelenine s kuskusom (1)

Menu 2:

Zapekaná brokolica so zemiakmi a vajíčkom (3,7)

Menu 3:

Lazagne s domácou Bologneze omáčkou, bešamelom a syrom (1,7)

Polievka:

Hrášková

Utorok

Menu 1:

Tofu s mexickou zmesou a paradajkami, ryža natural (1.6)

Menu 2:

Farfalle s tuniakom, olivami a kaparami alla putanesca (1,4)

Menu 3:

Gratinovaný bravčový BBQ steak zapekaný na plátkoch zemiakov (1,7)

Polievka:

Paradajková

Streda

Menu 1:

Segedínsky guláš z morčacieho stehna s kyslou kapustou, cestovina (1,7)

Menu 2:

Zeleninové lečo s vajíčkom a celozrnným chlebíkom (1,3)

Menu 3:

Restovaná bravčová pečeň na slaninke s cibuľou a pretlakom, dusená ryža (1)

Polievka:

Zeleninová s ovsenými vločkami

Štvrtok

Menu 1:

Roláda s kuracích pŕs plnená syrom a špenátom, dusená ryža (7)

Menu 2:

Granadír s fliačkami , zemiakmi a dusenou cibuľkou, cviklový šalát (1)

Menu 3:

Vyprážaný strúhaný syr so šunkou a vajíčkom, grilované zemiaky so zeleninou, bylinkový dip (1,7)

Polievka:

Hŕstková so zeleninou

Piatok

Menu 1:

Dusený losos filet s varenými maslovými zemiakmi a domácou tatarkou (4,7)

Menu 2:

Šošovicový prívarok so zeleninovou fašírkou a chlebíkom (1,7)

Menu 3:

Pomaly pečená bravčová krkovička na karamelizovanej kyslej kapuste, kysnutá knedľa (1,7)

Polievka:

Slepačí vývar so zeleninou

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Špagety s paradajkovo-bazalkovou omáčkou a parmezánom (1,7)

Menu 2:

Morčacie krémové rizoto z ryže arborio so zeleninou a syrom (1,7)

Menu 3:

Hovädzí burger s opečenou slaninkou (1,7)

Polievka:

Fazuľová kyslá (7)

Utorok

Menu 1:

Kuracie prsia dusené na sladkej kapuste s ryžou (1,6)

Menu 2:

Gratinované zemiaky s grilovaným baklažánom (7)

Menu 3:

Pomaly pečené hrubé plátky krkovičky na srbský spôsob so zemiakmi (10)

Polievka:

Karfiólová so zemiakmi

Streda

Menu 1:

Hovädzie soté dusené so šampiňónmi a slivkovým lekvárom, bazalkové pagáče (1,3,7)

Menu 2:

Kelový prívarok s majoránom, zemiakové placky (1)

Menu 3:

Orientálne kúsky kuracích pŕs na karí s kokosovým mliekom a čerstvým ananásom s ryžou parboilad (7)

Polievka:

Zemiaková (7)

Štvrtok

Menu 1:

Kurací rezeň prírodný preliaty tymiánovou omáčkou, varené zemiaky, kapustový šalát (1)

Menu 2:

Roláda z lístkového cesta so šunkou a syrom, cottage cheese, zelenina (1,7)

Menu 3:

Bravčovinky s hubovo – smotanovou omáčkou a zemiakovou knedľou (1,7)

Polievka:

Brokolicová krémová (7)

Piatok

Menu 1:

Špaldové rezance s tvarohom a dusenou cibuľkou (1,7)

Menu 2:

Rybie filé na masle s bylinkami a zemiakovou kašou, parená zelenina (1,7)

Menu 3:

Konfitované kačacie stehná s cesnakom a korením, maslové fazuľové lusky, varené zemiaky

Polievka:

Zeleninová s krúpami

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Perkelt z kuracích pŕs so špaldovými cestovinami (1,7)

Menu 2:

Fašírka z dusenej kapusty, mrkvy, ryže a praženej cibuľky na ľadovom šaláte s plátkami mozzarelli (1,3,7)

Menu 3:

Bravčové soté s kyslou kapustou, zemiakové placky (1,3,10)

Polievka:

Zeleninová

Utorok

Menu 1:

Mexické pikantné ragú s fazuľou, kukuricou a paradajkami, tortilla vraps (1,7)

Menu 2:

Kuskus s dusenou maslovou zeleninou(1)

Menu 3:

Grilované kuracie prsia s nivovou omáčkou, hrášková ryža (7)

Polievka:

Kapustovo – paradajková

Streda

Menu 1:

Zapekaná zemiaková musaka s mletým duseným hovädzím mäsom, bešamelom a grilovaným baklažánom (3,7)

Menu 2:

Obrie cestovinové mušle plnené špenátovou pastou na paradajkovej omáčke s parmezánom (1,7)

Menu 3:

Orientálne bravčovinky z karé, omáčkou so stonkovým zelerom a šampiňónmi, podávané so špagetami (1,7,10)

Polievka:

Šošovicová sladká

Štvrtok

Menu 1:

Morčacie prsia pripravované sous vide s varenými zemiakmi a dusenou červenou kapustou

Menu 2:

V rúre pečená cuketová haruľa so šunkou (1,3)

Menu 3:

Pečené plnené šampiňóny so syrom gorgonzola a sušenou šunkou, smotanový dresing, pečené zemiaky (7)

Polievka:

Hrášková krémová

Piatok

Menu 1:

Kukuričné penne s paradajkovo – oreganovou omáčkou, mozzarellou a rukolou (1,7)

Menu 2:

Tekvicový prívarok s pečenými zemiakmi a zeleninovou fašírkou s kockami tofu (1,3,6,7,8)

Menu 3:

Domáci bravčový guláš (9,10)

Polievka:

Poľská kyslá (7)

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Kuskus s tuniakom (1,4)

Menu 2:

Kuracie prsia zo zemiakmi a zeleninou na jednom plechu

Menu 3:

Bravčové stehno špikované klobásou a pečené na zelenine s restovanou cuketou

Polievka:

Cesnaková

Utorok

Menu 1:

Treska so zeleninou a chilli omáčkou, opekané zemiakové krúžky (4,7)

Menu 2:

Fliačky s karamelizovanou kapustou (1)

Menu 3:

Tikka masala (indická špecialita s kuracích pŕs), dusená ryža (1,7)

Polievka:

Cícerová

Streda

Menu 1:

Morčací prírodný rezeň so strúhaným syrom a fazuľkovými strukmi (7)

Menu 2:

Zemiak pečený v šupke s grilovanou zeleninou a uhorkovým dipom (7)

Menu 3:

Špecle, krémová omáčka s mletým mäsom a restovanými orechami (1,7,8)

Polievka:

Kelová

Štvrtok

Menu 1:

Kuracie stehno pečené na kyslej kapuste s tarhoňou (1)

Menu 2:

Zemiaková pasta s bryndzou a syrom, zapečená v lístkovom ceste (1,3,7)

Menu 3:

Bravčové filety na horčicovej omáčke s tymiánom a jablkami, kysnutá knedľa (1,7,10)

Polievka:

Polievka z hlivy ústricovej

Piatok

Menu 1:

Kuskusový šalát s cícerom, hrozienkami, sušenými paradajkami a mätovým jogurtovým dipom (1,7)

Menu 2:

Lososové sushi s wasabi a nakladaným zázvorom (1,3,4)

Menu 3:

Konfitovaný bravčový bôčik, varené zemiaky, kyslá kápia (10)

Polievka:

Demikát (bryndzová polievka so zemiakmi)








Pozn.: Do tabuľky prosím zadajte presný počet (vkladajte len číslice).




Výsledná suma:

DOPRAVA ZDARMA!

Cenník

– cena obeda (hlavné jedlo) = 3,40 €
– cena polievky = 1,00 €
– minimálna dodávka na jedno miesto – 2 obedy


Platba

Platby môžete realizovať aj prevodným príkazom na základe dodanej faktúry:

č. účtu: IBAN SK 7102000000003027941357, VÚB, a.s., alebo priamo pri dovoze v hotovosti: pri 1-dňovej objednávke v deň dodania, pri týždennej/mesačnej objednávke celá platba v prvý deň dodania produktu alebo dátumu na faktúre.

Objednávky prijímame do 13.00 hod. predchádzajúceho dňa (objednávky na pondelok najneskôr do nedele 13.00 hod.).

All rights reserved. © 2019 by Hermann Armin | foto: Peter W. Haas

V dňoch 8.7.-28.7.2019 budeme mať z dôvodu čerpania dovoleniek  ZATVORENÉ! Ospravedlňujeme sa a tešíme sa na Vaše objednávky opäť v týždni od 29.7.2019.

     OZNAM!