Obedové menu

img1
Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Kuracie prsia na sušených slivkách s dusenou ryžou (1,8)

Menu 2:

Pečený zemiak varený v šupke plnený zeleninovou zmesou s hubami (9)

Menu 3:

Rolované karé plnené šalviovo – cibuľovou plnkou, maslové zemiaky (7)

Polievka:

Zeleninová krémová (7,9)

Utorok

Menu 1:

Gnocchi s paradajkovou omáčkou a moravským mäsom (1)

Menu 2:

Zapekané zemiaky s kyslou kapustou a smotanou (3,7)

Menu 3:

Kocky bravčovej krkovičky marinovanej v tmavom pive s ďumbierom a cesnakom, parená knedľa (1,7)

Polievka:

Vajíčkovo – rascová (3,7)

Streda

Menu 1:

Milánske zeleninové krémové rizoto s parmezánom (1,7)

Menu 2:

Zeleninový zemiakový šalát s hráškom a kukuricou

Menu 3:

Kurací juliene s kyslou uhorkou a šampiňónmi zjemnený smotanou, opekané zemiaky (1,7)

Polievka:

Tukožrútska

Štvrtok

Menu 1:

Bravčová panenka (sous vide) preliata rozmarínovou omáčkou a parenou zeleninou

Menu 2:

Kalerábový nákyp s dusenou šunkou a tvarohom (3,7)

Menu 3:

Špagety s domácou bologneze omáčkou a parmezánom (1,7)

Polievka:

Cviklová

Piatok

Menu 1:

Bryndzové pirohy so smotanovým dipom a dusenou cibuľkou (7)

Menu 2:

Cestovinový (tarhoňový) šalát s grilovanou kuracinou (1,7)

Menu 3:

Pomaly pečený marinovaný bôčik s čalamádou a Slatinským chlebom (7)

Polievka:

Pórová

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Pečené kuracie stehno so zemiakovou kašou a kompótom (1,3,7)

Menu 2:

Ryžové rezance s čínskou zmesou a chilli omáčkou (9)

Menu 3:

Moravské guľky plnené údeným mäsom na karamelizovanej kyslej kapuste s opekanou cibuľkou a slaninkou (1)

Polievka:

Kalerábová so šalviou

Utorok

Menu 1:

Tagliatele s hubovou omáčkou (1.7)

Menu 2:

Rybí filet dusený v paradajkovej omáčke so zemiakmi a bazalkou (4)

Menu 3:

Dusené bravčové rezančeky so slivkovo – sójovou chilli omáčkou a opekanými zemiakmi (6)

Polievka:

Polievka z červenej šošovice a mrkvy

Streda

Menu 1:

Morčacie mäso na kari s karfiolom a hráškom, dusená ryža (7)

Menu 2:

Jarné závitky s údeným tofu a pórom, hráškové pyré (6-7)

Menu 3:

Cestoviny pappardelle preliate omáčkou s kuracou pečienkou na cibuľke a šalvii (1,7)

Polievka:

Cícerovo – tekvicová (7)

Štvrtok

Menu 1:

Grilované tofu so „sviečkovou“ omáčkou a cestovinou (3,6,7,9,10)

Menu 2:

Zemiakový šalát s tuniakom, olivami, paprikou a dijonskou omáčkou (4,10)

Menu 3:

Rolované mleté bravčové so syrom a šunkou, plnené uhorkou a kápiou, varené zemiaky (7)

Polievka:

Kukuricová

Piatok

Menu 1:

Hovädzie mäso varené s paradajkovou omáčkou a maslovými zemiakmi (7)

Menu 2:

Ryžové soté so šampiňónmi, pórom s paradajkovým šalátom (1,7)

Menu 3:

Grilované rezance s kuracích pŕs v mede a sezame, opekané zemiaky, avokádovo – jogurtový dip (7,11)

Polievka:

Hovädzí vývar

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Kuracie Kung pao s praženými arašidmi a zeleninou, ryža (5)

Menu 2:

Francúzke zemiaky s dusenou šunkou (3,6)

Menu 3:

Ovocné knedličky so sladkým tvarohom a domácim džemom (1,7)

Polievka:

Fazuľková kyslá (1,7.10)

Utorok

Menu 1:

Zemiakové gnocchi so sladkým makom a hroznovým olejom s maslom (1,8)

Menu 2:

Cézar šalát s grilovanou kuracinou, medovo horčicový dip (3,6)

Menu 3:

Važecká pochúťka – bravčové s kuracou pečienkou na zelenine, zemiakové placky (1)

Polievka:

Ostrokyslá

Streda

Menu 1:

Bravčové soté na zelenom korení s cuketou, bulgur (1,10)

Menu 2:

Špagety aglio a olio s parmezánom a petržlenovou vňaťou (1)

Menu 3:

Segedínsky guláš, Očovská kysnutá knedľa (1,7)

Polievka:

Polievka z kyslej kapusty a paradajok

Štvrtok

Menu 1:

Zapekané kuracie stehná so zemiakmi na bazalkovom kečupe (9,10)

Menu 2:

Grécky šalát s olivami a balkánskym syrom (1)

Menu 3:

Pečené domáce klobásky na kyslej kapuste so zemiakovou kašou (7)

Polievka:

Ovsená polievka so zeleninou (1,9,10)

Piatok

Menu 1:

Hovädzie na burgundský spôsob s tymiánom a červeným vínom na koreňovej zelenine (4,7)

Menu 2:

Hlivový guláš so zemiakmi a cuketou

Menu 3:

Vyprážaný bravčový rezeň so zemiakovým Slovenským šalátom (1)

Polievka:

Polievka z mungo fazule a zeleniny

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Morčacie dusené stehno na zelenine s kuskusom (1)

Menu 2:

Zapekaná brokolica so zemiakmi a vajíčkom (3,7)

Menu 3:

Lazagne s domácou Bologneze omáčkou, bešamelom a syrom (1,7)

Polievka:

Hrášková

Utorok

Menu 1:

Tofu s mexickou zmesou a paradajkami, ryža natural (1.6)

Menu 2:

Farfalle s tuniakom, olivami a kaparami alla putanesca (1,4)

Menu 3:

Gratinovaný bravčový BBQ steak zapekaný na plátkoch zemiakov (1,7)

Polievka:

Paradajková

Streda

Menu 1:

Segedínsky guláš z morčacieho stehna s kyslou kapustou, cestovina (1,7)

Menu 2:

Zeleninové lečo s vajíčkom a celozrnným chlebíkom (1,3)

Menu 3:

Restovaná bravčová pečeň na slaninke s cibuľou a pretlakom, dusená ryža (1)

Polievka:

Zeleninová s ovsenými vločkami

Štvrtok

Menu 1:

Roláda s kuracích pŕs plnená syrom a špenátom, dusená ryža (7)

Menu 2:

Granadír s fliačkami , zemiakmi a dusenou cibuľkou, cviklový šalát (1)

Menu 3:

Vyprážaný strúhaný syr so šunkou a vajíčkom, grilované zemiaky so zeleninou, bylinkový dip (1,7)

Polievka:

Hŕstková so zeleninou

Piatok

Menu 1:

Dusený losos filet s varenými maslovými zemiakmi a domácou tatarkou (4,7)

Menu 2:

Šošovicový prívarok so zeleninovou fašírkou a chlebíkom (1,7)

Menu 3:

Pomaly pečená bravčová krkovička na karamelizovanej kyslej kapuste, kysnutá knedľa (1,7)

Polievka:

Slepačí vývar so zeleninou

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Špagety s paradajkovo-bazalkovou omáčkou a parmezánom (1,7)

Menu 2:

Morčacie krémové rizoto z ryže arborio so zeleninou a syrom (1,7)

Menu 3:

Hovädzí burger s opečenou slaninkou (1,7)

Polievka:

Fazuľová kyslá (7)

Utorok

Menu 1:

Kuracie prsia dusené na sladkej kapuste s ryžou (1,6)

Menu 2:

Gratinované zemiaky s grilovaným baklažánom (7)

Menu 3:

Pomaly pečené hrubé plátky krkovičky na srbský spôsob so zemiakmi (10)

Polievka:

Karfiólová so zemiakmi

Streda

Menu 1:

Hovädzie soté dusené so šampiňónmi a slivkovým lekvárom, bazalkové pagáče (1,3,7)

Menu 2:

Kelový prívarok s majoránom, zemiakové placky (1)

Menu 3:

Orientálne kúsky kuracích pŕs na karí s kokosovým mliekom a čerstvým ananásom s ryžou parboilad (7)

Polievka:

Zemiaková (7)

Štvrtok

Menu 1:

Kurací rezeň prírodný preliaty tymiánovou omáčkou, varené zemiaky, kapustový šalát (1)

Menu 2:

Roláda z lístkového cesta so šunkou a syrom, cottage cheese, zelenina (1,7)

Menu 3:

Bravčovinky s hubovo – smotanovou omáčkou a zemiakovou knedľou (1,7)

Polievka:

Brokolicová krémová (7)

Piatok

Menu 1:

Špaldové rezance s tvarohom a dusenou cibuľkou (1,7)

Menu 2:

Rybie filé na masle s bylinkami a zemiakovou kašou, parená zelenina (1,7)

Menu 3:

Konfitované kačacie stehná s cesnakom a korením, maslové fazuľové lusky, varené zemiaky

Polievka:

Zeleninová s krúpami

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Perkelt z kuracích pŕs so špaldovými cestovinami (1,7)

Menu 2:

Fašírka z dusenej kapusty, mrkvy, ryže a praženej cibuľky na ľadovom šaláte s plátkami mozzarelli (1,3,7)

Menu 3:

Bravčové soté s kyslou kapustou, zemiakové placky (1,3,10)

Polievka:

Zeleninová

Utorok

Menu 1:

Mexické pikantné ragú s fazuľou, kukuricou a paradajkami, tortilla vraps (1,7)

Menu 2:

Kuskus s dusenou maslovou zeleninou(1)

Menu 3:

Grilované kuracie prsia s nivovou omáčkou, hrášková ryža (7)

Polievka:

Kapustovo – paradajková

Streda

Menu 1:

Zapekaná zemiaková musaka s mletým duseným hovädzím mäsom, bešamelom a grilovaným baklažánom (3,7)

Menu 2:

Obrie cestovinové mušle plnené špenátovou pastou na paradajkovej omáčke s parmezánom (1,7)

Menu 3:

Orientálne bravčovinky z karé, omáčkou so stonkovým zelerom a šampiňónmi, podávané so špagetami (1,7,10)

Polievka:

Šošovicová sladká

Štvrtok

Menu 1:

Morčacie prsia pripravované sous vide s varenými zemiakmi a dusenou červenou kapustou

Menu 2:

V rúre pečená cuketová haruľa so šunkou (1,3)

Menu 3:

Pečené plnené šampiňóny so syrom gorgonzola a sušenou šunkou, smotanový dresing, pečené zemiaky (7)

Polievka:

Hrášková krémová

Piatok

Menu 1:

Kukuričné penne s paradajkovo – oreganovou omáčkou, mozzarellou a rukolou (1,7)

Menu 2:

Tekvicový prívarok s pečenými zemiakmi a zeleninovou fašírkou s kockami tofu (1,3,6,7,8)

Menu 3:

Domáci bravčový guláš (9,10)

Polievka:

Poľská kyslá (7)

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Kuskus s tuniakom (1,4)

Menu 2:

Kuracie prsia zo zemiakmi a zeleninou na jednom plechu

Menu 3:

Bravčové stehno špikované klobásou a pečené na zelenine s restovanou cuketou

Polievka:

Cesnaková

Utorok

Menu 1:

Treska so zeleninou a chilli omáčkou, opekané zemiakové krúžky (4,7)

Menu 2:

Fliačky s karamelizovanou kapustou (1)

Menu 3:

Tikka masala (indická špecialita s kuracích pŕs), dusená ryža (1,7)

Polievka:

Cícerová

Streda

Menu 1:

Morčací prírodný rezeň so strúhaným syrom a fazuľkovými strukmi (7)

Menu 2:

Zemiak pečený v šupke s grilovanou zeleninou a uhorkovým dipom (7)

Menu 3:

Špecle, krémová omáčka s mletým mäsom a restovanými orechami (1,7,8)

Polievka:

Kelová

Štvrtok

Menu 1:

Kuracie stehno pečené na kyslej kapuste s tarhoňou (1)

Menu 2:

Zemiaková pasta s bryndzou a syrom, zapečená v lístkovom ceste (1,3,7)

Menu 3:

Bravčové filety na horčicovej omáčke s tymiánom a jablkami, kysnutá knedľa (1,7,10)

Polievka:

Polievka z hlivy ústricovej

Piatok

Menu 1:

Kuskusový šalát s cícerom, hrozienkami, sušenými paradajkami a mätovým jogurtovým dipom (1,7)

Menu 2:

Lososové sushi s wasabi a nakladaným zázvorom (1,3,4)

Menu 3:

Konfitovaný bravčový bôčik, varené zemiaky, kyslá kápia (10)

Polievka:

Demikát (bryndzová polievka so zemiakmi)

Tlačiť PDF

Pondelok

Menu 1:

Zeleninové lazagne s cuketou, mrkvou a zelerom a paradajkami (1,7)

Menu 2:

Kuracie stehno horné pečené na leče

Menu 3:

Marinované pikantné bravčové rezne opekané, varené zemiaky (9,10)

Polievka:

Zeleninová – písmenková

Utorok

Menu 1:

Maďarský guláš so sójovými kockami a cestovinou (1)

Menu 2:

Stroganov z fazuľových luskov, americké zemiaky (1,7,10)

Menu 3:

Zapekané bravčové guľky v paradajkovej omáčke, parená knedľa (1,7,10)

Polievka:

Cibuľová

Streda

Menu 1:

Kuracie prsia na prírodno s ryžou natural a dusenou zeleninou (1)

Menu 2:

Cestovinový šalát so šunkou a syrom (1,7)

Menu 3:

Ruské ďatle (hovädzie plátky plnené kyslou kapustou a slaninou) dusené, ryža (1,7)

Polievka:

Vichyssoise

Štvrtok

Menu 1:

Morčacie dusené mäso v brusnicovej omáčke s pohánkou (1,7)

Menu 2:

Zapekaná terina z koreňovej zeleniny a cukety s vajcom a smotanou (7,9)

Menu 3:

Gyros z kuracích pŕs, pečené zemiaky, tzatziky (7,10)

Polievka:

Špenátová

Piatok

Zatvorené








Pozn.: Do tabuľky prosím zadajte presný počet (vkladajte len číslice).




Výsledná suma:

DOPRAVA ZDARMA!

Cenník

– cena obeda (hlavné jedlo) = 3,40 €
– cena polievky = 1,00 €
– minimálna dodávka na jedno miesto – 2 obedy


Platba

Platby môžete realizovať aj prevodným príkazom na základe dodanej faktúry:

č. účtu: IBAN SK 7102000000003027941357, VÚB, a.s., alebo priamo pri dovoze v hotovosti: pri 1-dňovej objednávke v deň dodania, pri týždennej/mesačnej objednávke celá platba v prvý deň dodania produktu alebo dátumu na faktúre.

Objednávky prijímame do 13.00 hod. predchádzajúceho dňa (objednávky na pondelok najneskôr do nedele 13.00 hod.).

All rights reserved. © 2019 by Hermann Armin | foto: Peter W. Haas